Missa inte chansen till en drömvecka i Italien

Sista chansen att anmäla sig till landslagskvalet i feederfiske som hålls i Karls Grav 12/13 augusti. Anmälningstiden löper ut 26e juni.
Bara ett par dagar kvar av anmälningstiden så skynda att anmäla er.
( * Metetorget kan dock inte förstå varför sista anmälningsdag är 7 veckor innan själva tävlingen ????. )

Det bör vara lite extra nerv och laddning till detta kval. FeederVM 2018 hålls nämligen i en av Europas bästa och mest kända tävlingsarenor, Ostellato Italien. En supervecka väntar troligen dom lyckliga som lyckas kvalificera sig.

Fisket brukar vara bra och man fiskar framförallt efter brax med inslag av en del ruda, karp samt en del mindre malar. Dom större malarna som finns där brukar inte räknas.

Constellation var där förra året på klubblagsVM och hade en riktig höjdarvecka. God mat/dryck, bra väder, perfekt arrangemang och roligt fiske. Resan är överkomlig och rutten gick med nattfärjan Trelleborg – Rostock och däfefter genom tyskland på fina motorvägar via Munchen, Innsbruck och vidare över Brennerpasset i alperna. Övernattning på litet fint hotell i Bolzano. Därefter 30 mil kvar ner till Poslätten och Ostellato. Totalt 135 mil från Rostock.

Missa inte att vara med och kvala detta år.
Inbjudan finns på http://www.metetavlingar.se/ eller i denna bilaga.

Inbjudan feederkval 2017