Om oss

Metetorget.com är metevärldens äldsta nu levande nyhetsforum och vi inriktar oss på tävlingsmetets underbara värld. Sidan drivs helt ideellt m.h.a av några få sponsorer.

Om du älskar mete, se till att metet syns. Hjälp till att göra tävlingsmetets medielandskap mera levande. Skriv, gör små filmer, ta bilder och se till att publicera det på ett ställe där så att så många som möjligt har chans att komma i kontakt med ditt material. På Metetorget är du garanterad att få Nordens största läsekrets av tävlingsmetare och andra nyfikna besökare.

Alla som vill bidra till Metetorget.com är mer än välkomna att göra det. Nya som gamla. Vi vill ha det mesta: smått som stort. Ni som skrivet har all möjlighet att ge något tillbaka till ev. personliga sponsorer genom att synas och genom att exponera dem.

Numera är det enklare än någonsin att publicera en nyheter, artiklar, bildcollage filmsnuttar mm här. Man behöver inte vara ett mediegeni för att höja standarden. Vi tävlingsnördar vill läsa och se allt om tävlingsmete. Innehållet kommer i första hand. Språk och estestik i andra.

Skaffa en login genom att kontakta metetorget. Du får då också en enklare manual och en guide. Sedan är det bara att logga in direkt på hemsidan eller genom en app på mobiltelefonen. Hur enkelt som helst. Vi finns även på Facebook numera.

Kommentera